Looking For Anything Specific?

Χρονια Πολλα / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΕΛΕΝΗ ΚΩΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ GIF - giortazo - Χρόνια πολλά για την γιορτή σου τα όνειρά σου οι ευχές μου.

Χρονια Πολλα / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΕΛΕΝΗ ΚΩΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ GIF - giortazo - Χρόνια πολλά για την γιορτή σου τα όνειρά σου οι ευχές μου.. Αν το νέο έτος ήταν λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της. Ακόμα και όταν μου κλέβεις τα ρούχα και μου τρως το φαγητό, εξακολουθείς να είσαι χρόνια πολλά. „viele jahre! dieser neugriechische gruß wird zu jeder festlichkeit, sei es nun neujahr, ostern oder geburtstag. Χρόνια πολλά και ανθηρά εύχομαι να σε βρούνε. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά χαρούμενα κι ευτυχισμένα γενέθλια.

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Χρόνια πολλά δεν θα σου πω που ο χρόνια πολλά λουλούδι μου, ν' ανθίζεις, να μοσχοβολάς, και να χαρίζεις ομορφιά, σε όλους όσους. Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, happy birthday). „viele jahre! dieser neugriechische gruß wird zu jeder festlichkeit, sei es nun neujahr, ostern oder geburtstag. Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πρόοδο.

ΡΑΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - YouTube
ΡΑΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - YouTube from i.ytimg.com
3 και ελεγον προσ εαυτασ τισ θελει αποκυλισει εισ ημασ τον. Χρόνια πολλά! quelltext bearbeiten. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Κλειστά τα στόματα/kleista ta stomata μουσική: Breithlá sona duit lá breithe sona duit. Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πρόοδο. Με πολλή αγάπη, οι γονείς σου. „viele jahre! dieser neugriechische gruß wird zu jeder festlichkeit, sei es nun neujahr, ostern oder geburtstag.

Με πολλή αγάπη, οι γονείς σου.

Χρόνια πολλά και μια ευχή ξεχωριστή για σένα να ζεις καλά για να περνώ και 'γω ευτυχισμένα. Χρόνια πολλά σου εύχομαι να τα εκατοστίσεις βάσανα, δάκρυα πικρά ποτέ σου να μη ζήσεις. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Ξεκινάει η ενημέρωση από τον υπουργό υγείας κύριο βασίλη κικίλια. Σήμερα που γιορτάζεις φαΐ πιοτό και χρήματα να μη τα λογαριάσεις. Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή. Οι παιδικοί φίλοι δεν θα είναι εδω για να παίξουμε και να φέρουν δώρα. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, χιλιάδες ευχές με όλη μου την αγάπη για σένα. Или χρόνια πολλά — хронья пола! Χρόνια πολλά! quelltext bearbeiten. Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πρόοδο. Βρίσκεται στην τέλος μια λέξης και σε οριμένες περιπτώσης φανερώνει το νόημα αυτής, π.χ.

Αν το νέο έτος ήταν λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της. Χρόνια πολλά σου εύχομαι να τα εκατοστίσεις βάσανα, δάκρυα πικρά ποτέ σου να μη ζήσεις. 3 και ελεγον προσ εαυτασ τισ θελει αποκυλισει εισ ημασ τον. Να ζήσεις, θανάση, (long) may you live, thanasis, (other name). Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει.

Pin by demy ver on χρονια πολλα (With images)
Pin by demy ver on χρονια πολλα (With images) from i.pinimg.com
Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά χαρούμενα κι ευτυχισμένα γενέθλια. Χρόνια πολλά για την γιορτή σου τα όνειρά σου οι ευχές μου. Happy birthday, happy name day. Να ζήσεις, θανάση, (long) may you live, thanasis, (other name). Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Αγάπη μου εύχομαι κάθε μέρα να είσαι χαρούμενη όπως αυτή την ημέρα της πολύχρονος/νη. Αν το νέο έτος ήταν λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της.

More meanings for χρόνια πολλά!

Να ζήσεις, θανάση, (long) may you live, thanasis, (other name). Χρόνια πολλά πολλές ευχές στους αγγέλους δεν ταιριάζουν γιατί είναι πάντα άγγελοι που των ανθρώπων. More meanings for χρόνια πολλά! Breithlá sona duit lá breithe sona duit. Χρόνια πολλά για την γιορτή σου τα όνειρά σου οι ευχές μου. Happy birthday, happy name day. Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Χρόνια πολλά • (chrónia pollá). Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, happy birthday). Χρόνια πολλά και μια ευχή ξεχωριστή για σένα να ζεις καλά για να περνώ και 'γω ευτυχισμένα. Χρόνια πολλά δεν θα σου πω που ο χρόνια πολλά λουλούδι μου, ν' ανθίζεις, να μοσχοβολάς, και να χαρίζεις ομορφιά, σε όλους όσους.

Σήμερα που γιορτάζεις φαΐ πιοτό και χρήματα να μη τα λογαριάσεις. Ξεκινάει η ενημέρωση από τον υπουργό υγείας κύριο βασίλη κικίλια. Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, happy birthday). Χρόνια πολλά στην ηρωίδα μου, την μητέρα μου. Μωρό μου χρόνια σου πολλά, κάθε χρόνος που περνάει μου είσαι και πιο απαραίτητη.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΜΑ ΜΑΝΟΥΛΑ GIF - giortazo
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΜΑ ΜΑΝΟΥΛΑ GIF - giortazo from 4.bp.blogspot.com
Αν το νέο έτος ήταν λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της. Happy birthday, happy name day. Με πολλή αγάπη, οι γονείς σου. Ακόμα και όταν μου κλέβεις τα ρούχα και μου τρως το φαγητό, εξακολουθείς να είσαι χρόνια πολλά. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, χιλιάδες ευχές με όλη μου την αγάπη για σένα. Μωρό μου χρόνια σου πολλά, κάθε χρόνος που περνάει μου είσαι και πιο απαραίτητη. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Χρόνια πολλά σου εύχομαι να τα εκατοστίσεις βάσανα, δάκρυα πικρά ποτέ σου να μη ζήσεις.

Χρόνια πολλά σου εύχομαι να τα εκατοστίσεις βάσανα, δάκρυα πικρά ποτέ σου να μη ζήσεις.

Αν το νέο έτος ήταν λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της. Χρόνια πολλά • (chrónia pollá). Μ' αγιόκλημα πολύχρωμο θα φτιάξω γαϊτανάκι να τριγυρίζεις γύρω του και να σκορπάς αγάπη. Σήμερα που γιορτάζεις φαΐ πιοτό και χρήματα να μη τα λογαριάσεις. Χρόνια πολλά για την γιορτή σου τα όνειρά σου οι ευχές μου. Χρόνια πολλά!bearbeiten . Breithlá sona duit lá breithe sona duit. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Χρόνια (chrónia, years) + πολλά (pollá, many). Βρίσκεται στην τέλος μια λέξης και σε οριμένες περιπτώσης φανερώνει το νόημα αυτής, π.χ. Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή. Χρόνια πολλά πολλές ευχές στους αγγέλους δεν ταιριάζουν γιατί είναι πάντα άγγελοι που των ανθρώπων. Χρόνια πολλά δεν θα σου πω που ο χρόνια πολλά λουλούδι μου, ν' ανθίζεις, να μοσχοβολάς, και να χαρίζεις ομορφιά, σε όλους όσους.

Posting Komentar

0 Komentar